1
120 x 90
2
728 x 90
3
120 x 90

Sfarsitul: Casatoria broastelor testoase s-a incheiat dupa 115 ani.

data: 05.07.2012   |   vizualizari: 5910 vizualizari

Sfarsitul: casatoria broastelor testoase s-a incheiat dupa 115 ani Aparenta cearta a celor doua broaște țestoase, Bibi și Poldi, dupa 115 ani de relație și conviețuire in armonie, a lasat o intreaga gradina zoologica din Austria și intreaga comunitate a broaștelor țestoase fara grai. Nimeni nu se aștepta la o asemenea veste.  

 Potrivit ziarului Times din Austria,  Bibi și Poldi s-au nascut in anul 1897, iar in acest moment decizia de desparțire este irevocabila și nu mai pot sta una in compania celeilalte la gradina zoologica Reptile Happ din Klagenfurt, Austria, reprezentand caminul lor. Se pare ca nu varsta ar fi de vina, ci faptul ca au devenit violente, in special Bibi care a alertat personalul gradinii zoologice prin actele de violența, mușcand o bucata din carapacea lui Poldi. Dupa mai multe atacuri, cațiva muncitori de la gradina zoologica au avut inițiativa de a le separa deoarece refuzau sa imparta cușca. 

 Ce nu a mers? Bibi și Poldi au imparțit aceeași cușca la gradina zoologica din Austria timp de 36 de ani, considerandu-se cel mai lung mariaj care a fost intrupt de incident. „Aveam impresia ca nu se puteau suferi reciproc, ca nu se puteau accepta in același spațiu„ - a declarat managerul gradinii zoologice. 

 Nu o poți acuza pe ea ca s-a suparat dupa 115 ani. Consilierea, „timp pentru mine„, incercarea de a impaca cuplul de broaște țestoase prin mese romantice și hrana care ridica dispoziția, nimic nu a funcționat. Se știe ca broaștele țestoase traiesc peste 150 de ani, prin urmare, toata lumea spera ca in viitor, acestea se vor impaca. 

 Poate Bibi, partenera suparata, are nevoie de o perioada in care sa stea singura. Care credeți ca sunt motivele ei de suparare?

  In orice caz, observam tot mai des ca lumea animalelor nu este cu mult diferita fața de lumea oamenilor, prin urmare unele comportamente pot fi predictibile. 

Comentarii:

0 comentarii

Nici un comentariu

Comenteaza articolul

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *
  • mail-share.png
Intreaba medicul veterinar

Evenimente din lumea animalelor


Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cand a aparut pisica domestica?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cand toarce o pisica?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cum isi aratau vechii greci durerea la decesul unei pisici?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Ce inseamna atunci cand coada unei pisici se misca dintr-o parte in alta?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Ce este special la pisicile care traiesc la Muzeul Ernest Hemingway din Florida?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Psicile calico sunt de obicei...

urmatoarea intrebare
vezi rezultatul
Animax
Feedback Zoo.ro
Inchide fereastra